Sta op de eerste pagina van Google

SEO zorgt voor meer online bezoekers

Zorg voor meer bezoekers naar je website via Google. Welke ondernemer wil dat nou niet? Door ervoor te zorgen dat je website voldoet aan de laatste richtlijnen van Google ontstaan top-posities! Hierbij moet je denken aan goede- en unieke content, laadsnelheid van de website, linkbuilding, et cetera.

SEO Campagne
Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat jouw website op de eerste pagina staat van Google, op de gekozen zoekwoorden. Dit verhoogt je verkopen plus aanvragen en is vaak goedkoper dan Google AdWords.

Optimalisatie website

De website moet voldoen aan de laatste richtlijnen van Google. Denk hierbij aan de laadsnelheid, geoptimaliseerde afbeeldingen, teksten die goed leesbaar zijn voor de bezoekers en geoptimaliseerd zijn voor Google (zoekwoord dichtheid) et cetera. Er zijn een hoop factoren waaraan voldaan moet worden, om een optimaal resultaat te behalen. Dit wordt ook wel on page SEO genoemd. Onze online marketing experts zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden op het gebied van SEO.

Zoekwoordonderzoek

Eén van de meest belangrijke onderdelen van een effectieve SEO campagne zijn de juiste zoekwoorden. Vandaar dat wij altijd vooraf een zoekwoordonderzoek doen. Hieruit komt naar voren of er genoeg mensen zoeken op het betreffende zoekwoord, hoeveel concurrentie er is op dat zoekwoord en de potentie van dat zoekwoord.

Linkbuilding

Linkbuilding is van groot belang voor de populariteit van je website. Kwalitatief relevante links van andere website naar jouw website zorgen voor een stijging in de zoekmachine. Het is een complex proces om dit goed te doen. Eazlee heeft in de loop der jaren een hoop linkpartners opgebouwd en weet als geen ander hoe linkbuilding gedaan moet worden. Wij zorgen dat jouw website alleen maar relevante links verkrijgt. Laat een van onze experts je helpen met een passende SEO campagne.

De voordelen van een SEO Campagne door Eazlee

Waarom zou je een SEO campagne laten starten door Eazlee? Die vraag krijgen wij regelmatig te horen. Bekijk hieronder een aantal voordelen van een SEO campagne vormgegeven door Eazlee.

  • Zowel landelijk als lokaal eerste pagina resultaten
  • Website en webshops volledig geoptimaliseerd
  • Snel resultaat
  • Conversie optimalisatie
  • Uw ranking realtime 24/7 bekijken
  • Kwalitatieve top – links
  • White Head SEO
  • Eigen online marketing specialisten
Harm Bakker

Hallo, mijn naam is Harm Bakker | Online marketing specialist en adviseur bij Eazlee

Heb je hulp nodig of wil je sparren over de online mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op