Makelaars software

Ben je op zoek naar een nieuw of vervangend CRM pakket gericht op de makelaarsmarkt? Pararius Office is de goedkoopste en meest complete gebruiksvriendelijke makelaars software.

Voordelen Pararius Office

Maak gebruik van een CRM systeem dat is ontworpen en ontwikkeld voor en door makelaars.
Al jaren de goedkoopste en meest gebruiksvriendelijke makelaars software.

25+ websites
Publiceer
Zorg voor een groot bereik van de objecten en publiceer op onder andere Funda, Pararius.nl en je eigen website.
Tiara
Tiara & VBO licentie
Uw objecten zonder meerkosten op bijvoorbeeld Funda plaatsen? Dat kan met onze Tiara licentie
gebruiksvriendelijk
Gebruiksvriendelijk

Beheer gemakkelijk jouw objecten, leads, contacten, afspraken, mails en nog veel meer via een flexibel CRM systeem. 

Effecient
Efficiënt 
Doordat Pararius Office al jaren in de makt is als CRM systeem kan je efficiënt aan het werk. Zo doet iedereen waar die goed in is.
Makelaarssoftware

Makelaars software Pararius Office

Pararius Office is een van de meest gebruikte CRM systemen op het gebied van makelaars software. Pararius Office levert naast CRM met TIARA licentie ook websites voor makelaars. Begin 2012 sloot Pararius Office de eerste makelaars aan en momenteel maken al meer dan 300 kantoren gebruik van de software.

Over Pararius office Makelaars software

Pararius Office is in 2010 ontstaan uit de behoefte om onze eigen dagelijkse werkzaamheden als makelaar efficiënter uit te kunnen voeren. Pararius Office maakt betaalbare en betrouwbare makelaars software die u helpt om toe te komen aan wat er echt toe doet: huizen verkopen en verhuren. Dat is waar het bij Pararius Office om draait. Met Pararius Office zullen er geen onverwachte kosten ontstaan. 
What you see is what you get!

makelaar

Integratie

Pararius Office communiceert met verschillende bedrijven. Zo communiceert Pararius Office onder andere optimaal met Funda en Eazlee. Tevens bouwt Eazlee de websites voor makelaars en bieden wij de mogelijkheid om een krachtige online marketing campagne aan de website toe te voegen. 

Tiara Koppeling

Een exclusieve licentieovereenkomst met software ontwikkelaar Anno MMX biedt Pararius de mogelijkheid om Nederlandse makelaars te voorzien van TIARA gecertificeerde software met koppeling naar o.a. Funda.

Directe koppelingen zonder extra kosten. Push uw objecten op alle aangesloten platformen van Pararius Office en zorg voor onder andere bereik op Pararius.nl en Funda.

Website                       

Pararius Office en Eazlee CMS zijn de samenwerking aangegaan om te zorgen dat de makelaar gebruik kan maken van een krachtig CRM en een flexibel CMS.


Start vandaag nog met Pararius Office

Voor en door makelaars | Makelaars software

Pararius Office is ontstaan vanuit persoonlijke ervaring binnen de makelaarswereld. Pararius Office weet daardoor precies wat er nodig is voor een CRM- systeem dat erg goed en fijn werkt. Het systeem is uitgerust met functionaliteiten waar u echt wat aan heeft! Hierbij moet u denken aan automatische koppelingen tussen Pararius Office en uw website. Pararius Office is bovendien Tiara- gecertificeerd. Kortom: Pararius Office doet waar ze goed in zijn, zodat u kunt doen waar u goed in bent!

Makelaars CRM
Makelaarssoftware

Samenwerking Pararius Office | Eazlee

Samen staan wij sterk

Maak gebruik van het krachtig CRM Systeem Pararius Office en bouw, onderhoud en beheer je website via het Eazlee CMS. Er is een directe koppeling met beiden partijen hierdoor heb jij het beste uit beide werelden.

Eazlee logo
Pararius office logo